JEMAKO® staat voor kwaliteit. Alle producten zorgen voor een streeploos en pluisvrij schoon resultaat. De speciale vezels zorgen er voor dat zelfs het meest hardnekkige vuil verleden tijd is.

Hieronder volgt een toelichting over de verschillende vezels en doeken. Voor meer informatie over de producten, kunt u op de productpagina kijken.


Blauwe vezel
Voor hardnekkige vervuilingen op slijtvaste oppervlakken. Vochtig tot nat gebruiken.

Gele vezel
Voor geringe vervuilingen op kwetsbare oppervlakten, bijvoorbeeld voor stofverwijdering. Droog of licht vochtig gebruiken.

Groene vezel
Voor normale tot sterke vervuilingen op nagenoeg alle oppervlakken, kan veelzijdig worden ingezet. Vochtig gebruiken.

Witte vezel
Voor geoliede en gewaxte houten vloeren, vochtig tot nat gebruiken; voor het nadrogen van nagenoeg alle oppervlakken. Droog gebruiken.
Bij onderstaande doeken speelt vezelkleur geen rol. Je kunt gewoon je favoriete kleur kiezen, de werking is hetzelfde!

Profidoek
Absorbeert bijzonder veel vuil; voor het afwissen van lichte tot serke vervuilingen op sluitvaste oppervlakken. Vochtig gebruiken.

Profidoek klein
Bijzonder handzaam, bijv. bij het uitwringen voor tengere, minder sterke handen; voor het afwissen van lichte tot sterke vervuilingen op slijtvaste oppervlakken. Vochtig gebruiken.

Droogdoek
Voor het streepvrij drogen en polijsten van gladden en harde oppervlakken, bijvoorbeeld glazen, serviesgoed, bestek; ook prima voor het afdoen van grotere oppervlakken. Droog of vochtig gebruiken.